Praktijk Hennekes Pedicure in Reeuwijk Bodegraven
Professionele Voetverzorging

Welkom bij Praktijk Hennekes Pedicure, gevestigd in Reeuwijk. Ik ben Cisca Hennekes, uw specialist in professionele voetverzorging. In mijn praktijk bied ik een breed scala aan pedicure behandelingen om uw voeten gezond en mooi te houden.

Behandelingen

Bij Praktijk Hennekes krijgt u een uitgebreide pedicure behandeling. Dit omvat onder andere het knippen van nagels, het verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns. Uw voeten zijn bij mij in goede handen. Ik behandel volgens de richtlijnen van Provoet.

Nagels Knippen
Het correct knippen van nagels is essentieel om problemen zoals ingegroeide nagels te voorkomen. Als gediplomeerde pedicure zorg ik ervoor dat uw nagels op de juiste manier worden geknipt en verzorgd.

Eelt Behandelen
Eelt Behandelen en Verwijderen Eelt kan ongemakkelijk en pijnlijk zijn. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van eelt, zodat u zonder pijn kunt lopen en uw voeten weer zacht en glad aanvoelen.

Naast het standaard verwijderen van eelt, bied ik ook gespecialiseerde behandelingen voor overmatige eeltvorming om verdere problemen te voorkomen.

Kalknagel Behandelen
Heeft u last van kalknagels? Bij Praktijk Hennekes bied ik effectieve behandelingen om kalknagels te behandelen en de gezondheid van uw nagels te herstellen. Ik bied effectieve en gespecialiseerde behandelingen voor kalknagels om uw nagels er weer gezond en verzorgd uit te laten zien.

Likdoorns behandelen
Likdoorns kunnen zeer pijnlijk zijn en uw mobiliteit belemmeren. Ik zorg voor een professionele likdoorn behandeling, inclusief het veilig verwijderen en behandelen van likdoorns, zodat u snel weer pijnvrij kunt lopen.

Bodegraven, Waddinxveen en Gouda
Woont u in Bodegraven, Waddinxveen of Gouda? Ook u bent van harte welkom in mijn praktijk in Reeuwijk. Ik bied dezelfde hoge kwaliteit en zorg, ongeacht uw locatie.

Bezoek Praktijk Hennekes Pedicure in Reeuwijk voor al uw voetverzorging behoeften. Als gecertificeerde pedicure sta ik klaar om u te helpen met alles van nagels knippen en eelt verwijderen tot de behandeling van kalknagels en likdoorns. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de beste voetverzorging in de regio.

De praktijk is onderdeel van het gezondheidscentrum Hennekes-HealthCare. U kunt bij ons ook terecht voor Ergotherapie en Fysiotherapie.

Wij werken met voetverzorgings producten van de samenwerkende pedicures.