Ureum Voetlotion 150ml

Ureum Voetlotion 150ml

Heb je last van zeer droge en ruwe voeten met eeltplekken? Samenwerkende Pedicures biedt de perfecte oplossing om de huid van je voeten te beschermen en te kalmeren: de Ureum voetlotion. Deze voetlotion is een snel opneembare balsem die de huid intensief hydrateert en jeuk verzacht. Daarnaast herstelt het gebarsten hielen op een praktische en snelle manier. Door de geavanceerde combinatie van 10% ureum, glycerine en melkzuur wordt uitdroging voorkomen. Ureum en Glycerine maken de huid zacht en glad, en melkzuur staat bekend om zijn exfoliërende werking op de huid. Hierdoor wordt de cel vernieuwing gestimuleerd voor een gezonde huid.

Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion en diabetes

Mensen met diabetes hebben een verhoogd risico op droge en gebarsten voeten. Dit product is zeer geschikt voor de diabetische huid. Daarnaast is de lotion ook zeer geschikt voor de verzorging bij psoriasis.

Productspecificaties van de Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150ml

• Geschikt voor droge en ruwe voeten

• Snel opneembare lotion

• Hydraterend

• Bevat 10% ureum, glycerine en melkzuur

• Geschikt voor de diabetische huid

• Flacon van 150ml

Gebruiksaanwijzing van de Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150ml

Was de voeten en droog hierna goed af. Breng een paar druppels van de balsem aan en masseer zacht in. Herhaal dit 2 maal daags voor een optimaal resultaat.

Tip: combineer de Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion met Voetbalsem Blauw en met de klovenzalf van Samenwerkende Pedicures.

Ingrediënten van de Samenwerkende Pedicures Ureum Voetlotion 150ml

Aqua, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liquidum, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum, Melkzuur, Piroctone Olamine, Sodium Hydroxide.