Maatwerk Orthopedische zitschalen op een Trippel-onderstel

Maatwerk Orthopedische zitschalen op een Trippel-onderstel

Ben je misschien slecht ter been en wil je wat meer mobiliteit? En wil je wat zelfstandiger thuis je werkzaamheden doen? Schaf dan een trippelstoel aan. Dit is een hulpmiddel waarmee je stabiel kunt zitten of jezelf in huis kunt verplaatsen. Je kunt het vergelijken met een luxueuze bureaustoel met rem. Waarvan je de zitting en rugleuning kunt verstellen.

Waarom een trippelstoel?

De trippelstoel wordt het meest gebruikt door mensen met verschillende lichamelijke beperkingen. Het geeft hen de mogelijkheid om wat zelfstandiger te kunnen functioneren. Zij kunnen de stoel hoog zetten, waardoor het erop lijkt alsof je staat. Maar eigenlijk gewoon zit! Wat de trippelstoel zo onmisbaar maakt, is het feit dat je niet steeds hoeft op te staan, om weer te gaan zitten.

Er zijn zelfs elektronische trippelstoelen. Die het mogelijk maken om zittend de kleren te strijken, ontbijt te maken of iets uit een wat hogere kast te pakken. Je kunt je zitschaal voorzien van zo een trippelstoel. De zitschaal zorgt ervoor dat je een correcte zit houding blijft behouden. Terwijl de trippelstoel ervoor zorgt dat jij meer zelfstandig kunt doen

Op maat gemaakte oplossing

Voor mensen die voor lange periodes gebruik zullen maken van hun trippelstoel is het belangrijk dat die comfortabel zit. Mensen met mobiliteitsproblemen of orthopedische aandoeningen. Een op maat gemaakte stoel is daarom de perfecte oplossing voor mensen die daar langere tijd gebruik van zullen maken. Er worden dan zitschalen aan de trippelstoel geplaatst. Wat voor meer comfort zorgt.

Bij het vervaardigen hiervan wordt gekeken naar de mogelijkheden en verwachtingen en rekening gehouden met de behoeften en beperkingen. Voor ons van Hennekes is het belangrijk dat de klant zich altijd comfortabel voelt in de stoel. Wij komen daarom persoonlijk langs voor de metingen. Denk dan maar aan de meting van de zitting, het rugpand en de andere onderdelen.

Bij Hennekes

Op advies van de bedrijfsarts, uw behandelend specialist of ergotherapeut kan een individueel aangepaste bureau- / werkstoel eventueel worden vergoed door de verzekering. Bijvoorbeeld: arbeidsongeschiktheid, letselschade- of ziektekostenverzekering of het UWV.

Wij verzorgen altijd een kosteloze intake/passing voor een persoonlijk advies en offerte voor de voor jou noodzakelijke maatwerk of aangepaste stoel.

Wil je een casus bespreken of heb je vragen over een aanvraag bij een verzekering, neem dan contact op of boek een Online adviesgesprek.